Noen østeuropeere står på en veranda ved Kottbusser Tor i Berlin og filmer migranter som slår løs på homofile og forfølger dem. Det er et grimt syn. At folk tar opp mobilen og filmer slikt er bra.

Pentagon friga i går 200 bilder av skader på irakiske fanger i amerikansk fangenskap. Reglene tilsa at man skulle ta bilder hvis fangene kom til skade. Ifølge Freedom of Information Act måtte bildene frigis.

Vil mediene være like opptatt av skadene på europeere som skades midt i europeiske storbyer av «irakere» som er kommet til Europa? Det kan virke som om bare det faktum at det skjer vekker så stor frykt og ubehag at man legger lokk på.

En annen tanke er: Hvordan våger de å gå løs på homofile midt i Europa? Man kan slutte av det at de ikke bryr seg om konsekvensene, ikke for dem selv eller deres landsmenn/trosfeller. De viser med dette at de ikke respekterer den friheten Europa er så stolt av, den friheten som tillot migrantene å komme hit.

Det ligger et spørsmål her til europeiske politikere som de snart må svare på.

homojakt2