Det er blitt sagt at syrerne som kommer til Europa har høy utdannelse og vil kunne gå rett inn i arbeidsstyrken. Nå viser tall fra tyske NAV at 80 prosent ikke har akademiske kvalifikasjoner.

Hva skal de gjøre? Deres kvalifikasjoner har vært oversolgt.

colourbox5437716

Tyske NAV regner med 400.000 nye på trygd neste år. Regningen blir skyhøy.

Dokumentet ble publisert av venstreorienterte Junge Freihet for en uke siden, uten å vekke oppsikt.

Among the revelations is that fact over 80 per cent of migrants have no qualifications, the majority are under the age of 45, and the agency expects 400,000 new benefit claimants next year to be migrants.

Just eight per cent of migrants have any kind of academic qualification, while 81 per cent have none at all. If Germany received 1.5 million migrants, as the present — if rapidly ascending — figure has it, that means some 1.2 million people will arrive in the country without a level of education even as high as a school leavers certificate.

The document also provides comparison between the age profiles of arriving migrants and native Germans. While in the ordinary population 32 per cent of citizens are between the ages of 15 and 35, among the migrant arrivals that figure is 73 per cent.

The figures strongly contradict previous claims by the German Federal Office For Migration And Refugees, which made the claim that arrivals were in fact on average more highly educated than their new German neighbours, not less.

Far from 90 per cent of migrants being educated, as has previously been claimed, these new figures seriously question the notion that Europe is being flooded with a new generation of ready to work doctors and lawyers.

When approached by Breitbart London for comment, the Federal Employment Agency confirmed the document was genuine but would not comment on how it came to be released, and insisted the information contained was not “secret”.

Hva skal Tyskland gjøre? Det har ennå ikke klart å manne seg opp til å stenge grensene. Jo flere som kommer, jo flere trekker de med seg.

 

http://www.breitbart.com/london/2015/10/28/leak-81-per-cent-migrants-germany-unskilled-government-predicts-400000-new-welfare-claimants/