Innenriks

Røde Kors melder skriver om en bøssedugnad til inntekt for flyktningene. De melder om stor giverglede.

Møllergruppen har gitt 1 million kroner. Statkraft gir 500 000 kroner. Statoil skilter med et bidrag på 1,3 millioner kroner.  DNB gir 1 million kroner. I tillegg har mange flere bedrifter bidratt.

Tilsammen er det kommet inn rett over 33,4 millioner kroner skrev Røde Kors 17. september.

Hvor mange kroner har nordmenn betalt av sin egen lommebok? Det kan ikke bli mange kronene.

Er dette den nye enorme givergleden?

I helgen var det stor bøssedugnad over hele landet, Møllergruppen bidrar med 1 million kroner og Statskraft gir 500.000 kroner. Givergleden fortsetter!

Det innsamlede beløpet er nå oppe i 33,4 millioner kroner, inkludert bøsseaksjonen som resulterte i over 3,6 millioner kroner.

—-

Statoil har gitt 1,3 millioner kroner til Røde Kors sitt arbeid i Syria, i nærområdene og i Europa. Over en halv million norske Vipps-brukere er blitt oppfordret til å vippse 20 kroner på telefonnummer 90 93 22 22.

DNB som er hovedpartner til Røde Kors, har de siste dagene fått mange henvendelser fra kunder som ønsker en enkel måte å donere penger, og åpner nå for at det norske folk ut september kan støtte via Vipps. DNB setter i gang dugnaden ved å gi 1 million kroner.

—-

-Det er en enorm giverglede og engasjement over hele landet. Til nå er det kommet inn over 33,4 millioner kroner, og over 4000 nye frivillige har meldt seg på drøye to uker.

Røde Kors