Nytt

Det er ikke første gang jihadistene i Den islamske stat brenner folk levende. De har også sperret dem inne i jernbur, neddynket i bensin mens flammene har nærmet seg. Denne gangen har de hengt opp fire sjiamuslimer i lenker for at de skal føle seg ekstra hjelpesløse. Den nye videoen viser hvordan en av islamistene kapper av det brente kjøttet som en kebab. Dette var sannsynligvis en hevn etter at en irakisk soldat gjorde det samme til en IS-jihadist for noen dager siden.

Gruesome video footage shows an Iraqi soldier known as the ‘Angel of Death’ carving the flesh from the body of a charred ISIS fighter. Ayyub al-Rubaie, who goes by the nom de guerre Abu Azrael, burned the man alive and hung his body from an electricity pylon in Baiji, it is claimed. With the blackened extremist suspended behind him, he announced to the camera: ‘ISIS this will be your fate, we will cut you like shawarma.’

He then used the sharpened blade to carve a chunk out of his leg – and smiled at the camera as he swaggered away. A shawarma is a way of preparing meat by hanging it on a vertical spit, grilling it and then shaving it off – much like a kebab.

2BD7A91800000578-3216937-image-a-74_1441025473148

En grusom død

2BBC81C000000578-3214167-Eye_for_an_eye_-a-83_1440767443208

 

Drapene var sannsynligvis en hevn for dette.

Selv om man ikke mener at det er en god idé å vende det andre kinn til når motstanderen er Den islamske stat, så er kanskje ikke øye for øye, tann for tann noen ideell løsning heller.

 

Daily Mail