United Airlines Flight 1074 på vei til Denver i Colorado opplevde «uroligheter» ombord. En passasjer skal ha ropt «Jihad! Jihad» og truet med å kapre flyet. De andre passasjerene hadde ikke lyst til å bli kapret eller drept, så de kastet seg over ham.

26BB404800000578-2998473-image-a-15_1426594045394

No jihad today.

‘One held his feet and the other one kind of laid on top of him and then the flight attendants went and got some plastic restraints for his arms,’ Donna Tellam, a passenger, told ABC news. ‘At one point when his head was down he said there were jihadists in the cargo hold and he did say jihad a couple times.’

United Flight 1074 returnerte til Dulles klokken to over halv elleve etter «uroligheter ombord», sa Kimberly Gibbs, en talsperson for Metropolitan Washington Airports Authority. 

Passasjeren ble overført til et lokalt sykehus for en sjekk. 

dailymail.co.uk