Nytt

Er det helt tilfeldig at denne blodige innebandykampen ble spilt i Sverige?

Minuter från slutsignalen kokade känslorna över. Två spelare drabbade samman i en hård närkamp. Då brast det för en av dem. Han gick, enligt NSD, bärsärkagång – grep tag i motståndarens tröja – och skallade honom hårt i ansiktet.
En domare säger till tidningen att «det var helt oprovocerat och det värsta jag upplevt på en idrottsplan». Det slutade inte där. Efter den inledande skallningen fortsatte han att slå och sparka den andre spelaren i ansiktet.
Blod överallt
Den misshandlade spelarens lagledare, Viktor Nilsson, berättar att samtliga i arenan chockades av händelseutvecklingen.
– Jag har aldrig sett något liknande. Det här ska ju vara kul, men nu undrar man vad det är man håller på med. Killen fortsatte bara slå trots att vår spelare hade blod över hela kroppen, säger han till NSD.
Spelaren kördes till sjukhus, och mår efter omständigheterna bra.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/innebandy/article19868736.ab