Storbritannia islamiseres i hurtig tempo. Det er når man ser tingene i sammenheng at denne utviklingen blir tydelig: Det finnes 20.000 polygame ekteskap, som for en stor del lever på offentlig trygd. Advokatforeningen for Wales og England har gitt anvisninger for hvordan man oppretter testamenter som er sharia-kompatible. Det er første gang sharia gjøres til en del av britisk sivilrett. Londons viseborgermester sier politiet forteller at det er familier hvor selv små barn blir oppdratt til krig mot de vantro. Han kaller dem junior-jihadister. I Tower Hamlets i London meldes det samme type islamiserte skoler som i Birmingham. Antall saker hvor muslimske gjenger misbruker hvite mindreårige jenter eller hvor muslimske menn utnytter sin posisjon som taxi-sjåfører, er mange. Omgivelsene kan ikke unngå å se kontrasten ved at muslimske kvinner sperres inne og det at man begår overgrep mot andre.
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.