Nytt

Alle tiders svageste regering nogensinde er udset i Sverige. Den er symptomatisk ikke bare for det hjørne svenske politikere har malet sig op i, men den er også et udtryk for Sveriges forfald.

sverige.MehmetKaplan

Miljøpartisten Mehmet Kaplan blev Sveriges bostads- och stadsutvecklingsminister. Om han er Broderskabet, eller om han bare omgås med dem, er uvist. Han var uhyre aktiv i kampagnen mod Jyllands Posten under Muhammedkrisen, hvis tegninger han betegnede som “nidbilleder”. han deltog i Ship to Gaza i 2010, og han har sammenlignet Syrienjihadister med svenske frivillige i Vinterkrigen i Finland. Som så mange andre muslimer, er hans egentlige ærinde i politik at fremme islams sag, resten er ham underordnet.

Ardalan Shekarabi (S) blev civilminister. Han er illegal indvandrer fra Iran. Hans familie blev udvist af regeringen Carlsson i 1989, men familien blev i landet og fik opholdtilladelse under regeringen Bildt af humanitære grunde nogle år senere. I 1993 blev han medlem af SSU og blev formand. Som formand financierede han sin egen valgkampagne med midler, der var afsat til en ‘integrationsfond,’ han blev valgt til medlem i polisstyrelsen i Uppsala län uden at være bosat i länet eller være svensk statsborger, han foretog omfattende medlemsfusk ved at blæse antallet SSU’s medlemmer stort op. Han måtte til sidst afgå.

Endelig er Margot Wallström blevet udenrigsminister. Hun beskrives bredt i Bryssel som en nullitet af alle der kom i berøring med hende. Den nuværende regering afspejler det, som Sverige er blevet: Et land i brat forfald. Den afspejler også den større bevægelse,  som en i fuld gang, at oprindelige svenskere vil miste den politiske magt i Sverige i dette århundrede. Som sagt, den holder ikke i fire år. Der bliver nok af underholdning fra den. Om man vil kalde det farce eller tragedie, bliver en smagssag. Illegal invandrare blir minister. Sverige i chok: Disney-stjerne bliver kulturminister. Socialdemokraten Johan Westerholm skriver om den:

 Så kom den. Regeringsförklaringen. En av de tyvärr mest intetsägande socialdemokratiska någonsin och med den svagaste ministären sedan Hedenhös. Inte bara vad avser det parlamentariska stödet utan även kompetensmässigt.

Under sommerens politikermøte i Almdedalen sa Kaplan at Syria-farerne var å ligne med de frivillige i den finske vinterkrigen. Det fikk Merete Wager til å skrive på sin blogg: En man med en sådan syn på jihadister ska inte sitta i Sveriges riksdag

En svensk samfunnskritiker skriver på sin facebookside:

Just varit hos min kristne irakiske skomakare som sa:
«Idag har jag en klump i mitt hjärta och huvudvärk. Hur kunde socialdemokraterna ta in en islamist i regeringen? Han kommer att jobba för sin sak. Jag har flytt från de här människorna och vill bara gråta när jag tänker på hur Sverige ser ut om tio-femton år.»

Med denne farten går det neppe så lang tid.