Nytt

Havde noget lignende fundet sted ved en rockerklub, så havde politiet reageret med sporadiske anholdelser og efterfølgende razzia. Fra Fyens Stiftstidende – Politi overdænget med sten ved Black Army-hus.

“En tilsyneladende helt rutinemæssig patruljeopgave ved indvandrerbanden Black Armys klubhus på Nyborgvej i Odense udviklede sig mandag aften dramatisk, da patruljevognen pludselig blev bombarderet med sten.

– Vi har en vogn derude i en hel almindelig politiforretning, da de pludselig bliver beskudt med sten. De vælger så at køre over på tanken overfor klubhuset, og her bliver de igen ramt af flyvende sten, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen. …

Stenene var på størrelse med golfbolde og de gav patruljevognen flere buler. … Patruljen valgte i sidste ende at køre videre, da man ikke kunne se, hvem der kastede.

(Black Army Odense, december 2013; Foto: Facebook)