Feature

Hvis vi undres på hvor ekstremismen kommer fra, gjør vi klokt i å huske Yusuf Qaradawis ord fra november 2009 der han hyller Holocaust som en straff fra Gi/Allah og håper at muslimene vil bli hans instrument neste gang jødene skal straffes.  Slike uttalelser er glemt like fort som de er ytret i norske medier. Redaksjonene har ingen hukommelse. Hukommelse er brysomt. Men opptakene ligger der, og vi bør huske, nå som dragesæden Qaradawi sådde er ved å bære frukt.

 

 

 

‘Throughout history, Allah has imposed upon the [Jews] people who would punish them for their corruption. The last punishment was carried out by Hitler. By means of all the things he did to them – even though they exaggerated this issue – he managed to put them in their place. This was divine punishment for them. Allah willing, the next time will be at the hands of the believers.’