En 41-årig marokkaner fra Tingbjerg i København, som er tiltalt for 12 voldtekter påberopte seg Koranen da han ble fremstilt i retten mandag.

Fordi Koranen fordømmer voldtekt mente mannen det var umulig at han sto bak de 12 voldtektene av kvinner i Utterslev Mose, selv om rettsmedisinere sa det var en million ganger mer sannsynlig at det var han som var gjerningsmannen, basert på DNA-funn, enn at han ikke var det.

– Ifølge Koranen er jeg uskyldig. Selv om jeg slet ikke har noget med religion at gøre, kan jeg nævne, hvor det står. Jeg har slet ikke med den sag at gøre. Ifølge min religion må man ikke gøre sådan noget, og det er ikke mig, lød det fra den 41-årige mand.

..

Den 41-årige mand kom til Danmark som 26-årig fra Marokko, da han blev forelsket i den kvinde, som han i dag er gift med og har fået børn med.

Konen har angiveligt været vidende om den ludomani, som han selv mener kan være delvist medvirkende til, at han har stjålet nogle tasker fra enkelte af de overfaldne kvinder. Men han nægter alle anklager om sex-overfald, og henviser blandt andet til, at han – udover at være fredet af Koranen – heller aldrig ville gøre det for ikke at blive udstødt af sin familie

– Jeg ved ingenting om den hændelse. Jeg har slet, slet ikke noget med de ther at gøre. Slet ikke. Jeg er gift og har børn. Hvis min familie får det her at vide, vil de slet ikke tale med mig mere. Jeg er ikke dum, forsikrede han, da anklageren tog fat på det første af de 12 tiltalepunkter – den fuldbyrdede voldtægt af en dengang 20-årig pige 30. oktober 2009 på en sti ved Utterslev Mose.

Da den unge kvinde mandag eftermiddag skulle afgive forklaring om voldtægten ved Retten på Frederiksberg, begærede hendes bistandsadvokat alle tilhørere ført ud af lokalet. Desuden blev den tiltalte flyttet ned i et hjørne af retslokalet bag en glasvæg, så voldtægtsofferet ikke skulle sidde ansigt til ansigt med den tiltalte.

 

http://www.bt.dk/krimi/tunnelmand-anklaget-for-serie-af-voldtaegter-koranen-goer-mig-uskyldig

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂