Kommentar

Banden Original Gangsters som driver torpedovirksomhet, anvender sine ferdigheter på Sverigedemokratene: Etter at et SD-register med over 5.000 navn ble hacket og lagt ut, har Original Gangsters fri tilgang til navn. På sin hjemmeside skryter de av at de har tvunget navngitte personer til å trekke seg fra partiet.

Aftonbladet var blant avisene som omtalte registeret og oppga lenken. Avisen skriver uten å blunke om at et kriminelt nettverk engasjerer seg i det «anti-rasistiske» arbeidet med vold og trusler.

Avisen oppgir flere eksempler på SD-medlemmer som har trukket seg fordi de tar avstand fra partiet, uten å problematisere spørsmålet om press, trusler og frykt.

Det kriminella nätverket Original Gangsters hänger ut Sverigedemokrater på nätet.

Syftet: att få medlemmarna att hoppa av.

Man lovar också att fortsätta publicera namn på SD-anhängare.

För en vecka sedan kunde Aftonbladet avslöja att ett register från SD:s hemsida läckt ut på nätet. Där fanns namn på personer som sökt information om eller anmält intresse för partiet.
Släppt register

Nu har en sajt driven av Orignial Gangsters-topparna Denho Acar och Lars Bergquist släppt utdrag ur samma register.

På sin hemsida skryter man om att man genom publiceringen fått medlemmar att hoppa av.

«Efter att vi hängt ut Solveig Olsson i Ronneby meddelade hon i helgen att hon hoppat av Sverigedemokraterna.Dock finns det mer SD folk på listan som kommer hängas ut med adresser telefon nummer och info om anhöriga m,m . Nästa man på vår lista över SD folk är XX med familj i Ronneby som kommer hängas ut», skriver man på OG-sidan.

SD-medlemmar hängs ut av Original Gangsters