Nytt

Historien om den 14 år gamle jenta som overfalles av en gjeng på sju-åtte innvandrergutter på Fredriksberg i København, er slike som man ikke har lov til å gå forbi. De bidrar selvsagt tll skape motsetninger og mistenksomhet mellom mennesker. Men er løsningen å tie det ihjel av den grunn? Historien kommer ut likevel, og fortielse vil være å svikte, ikke bare jenta og hennes familie, men alle jenter på 14 år. Til slutt tør de ikke gå alene på gaten, og det er kanskje også hensikten: Jenter som går alene er fritt vilt.

Pige forfulgt af syv mænd, der forulempede hende, da hun var på vej hjem til sin familie.

En 14-årig pige fra Fredericia blev sent lørdag aften udsat for en voldtægtsforsøg. Hun var på vej hjem til noget familie, da en gruppe på syv yngre mænd fulgte efter hende. Pigen forsøgte at løbe fra mændene, der forfulgte hende ad flere gader og en sti. Da hun nåede Høgevej gemte hun sig bag et cykelskur, men mændene fandt hende, oplyser vagtchefen for Sydøstjyllands Politi i Horsens.

To af de unge mænd tog fat i pigen og pressede hende op af en mur, mens en tredje først slog hende i ansigtet og rev hendes bluse itu. Han trak også hendes bukser og trusser ned, mens han selv trak sine joggingbukser ned.

Alarmerede politiet

Det lykkedes pige at sparke sig fri og råbe på hjælp, hvorefter mændene, som pigen mener talte tyrkisk indbyrdes, stak af.

Pigen løb derefter hen til sin familie, hvorfra hun slog alarm til politiet.

Den mand, der slog og trak hendes trusser og bukser ned, beskrives som omkring 18 år og ca. 184 cm høj. Han var iført en sort stram t-shirt, en sort joggingjakke med lynlås og en stor bulldog på ryggen med noget skrift, samt sorte joggingbukser. Han havde en særpræget frisure med et skarpt klip langs ørerne og to lange striber med en form for mønster fra panden og ned til nakken. Han havde lange bakkenbarter.

En af de to mænd, der holdt hende fast op mod muren var karseklippet i siderne og langhåret i en stribe hen over issen. /ritzau/