Feature

Bhutto1_221790a.jpg

Det var en rystet Benazir Bhutto som steg ut av bilen som fraktet henne gjennom folkehavet i Karachi torsdag. En ting er å frykte terror, noe annet å oppleve det. Triumfferden ble ved ett slag forvandlet til full panikk. Toget oppløste seg og Bhutto ble kjørt til familiens hus, Bilawal House.

A relative of Ms Bhutto said that the former Prime Minister was «visibly shaken» when she arrived at her family compound in Karachi. Another friend said Ms Bhutto «came down and met everyone, and was very upset about those who had been killed».

Bhuttos hjemkomst oppfattes åpenbart som en stor provokasjon av jihad-bevegelsen. For dem er en kvinne i ledelsen blasfemi. Pakistan skal holde parlamentsvalg i januar og Bhuttos parti ligger an til å vinne. Valgkampen kan bli blodig.

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Les også