Nytt

Naser Khader skulle holde foredrag utenfor København, men en gjeng innvandrergutter fra arabiske land oppførte seg så truende at møtet ble avlyst.

Naser Khader (NA) måtte i aftes afbryde et foredrag i Kokkedal, fordi han blev skubbet og truet på arabisk, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Khader var mødt op til det lokale medborgerhus for at snakke om demokrati, men ved ankomsten blev han mødt af en gruppe indvandrerdrenge, der kom med arabiske tilråb til ham. Så få minutter efter Khader var kommet, sad han igen i bilen på vej mod hjemmet i København.

Vil fortsat optræde offentligt
»Det var dødubehageligt. Der var også nogle af de unge, der skubbede lidt til mig. Det lagde mine vagter mærke til, og vi vurderede, at stemningen var for fjendtlig til, at jeg kunne gennemføre foredraget«, fortalte en tydeligt rystet Naser Khader et par timer efter episoden.

Selv om Khader var chokeret over hændelsen, er det ikke noget, der kommer til at få betydning for hans fremtidige optræden i det offentlige rum.

Khader aflyste foredrag efter trusler