capt.sge.ebw91.220707072845.photo00.photo.default-512x341.jpg

Det var mye ekstremvær over hele kloden første halvår, melder Verdens Meteorolog-Organisasjon, WMO, et FN-organ. Storbritannia har ikke opplevd maken siden systematisk registrering begynte i 1776.

The world experienced a series of record-breaking weather events in early 2007, from flooding in Asia to heatwaves in Europe and snowfall in South Africa, the United Nations weather agency said on Tuesday.
ADVERTISEMENT

The World Meteorological Organization (WMO) said global land surface temperatures in January and April were likely the warmest since records began in 1880, at more than 1 degree Celsius higher than average for those months.

There have also been severe monsoon floods across South Asia, abnormally heavy rains in northern Europe, China, Sudan, Mozambique and Uruguay, extreme heatwaves in southeastern Europe and Russia, and unusual snowfall in South Africa and South America this year, the WMO said.

Early 2007 saw record-breaking extreme weather: U.N.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂