I et stort intervju med den verdenskjente psykologen Jordan Peterson, forteller Tommy Robinson om en stor demonstrasjon den 27. juli i London, og de store pedonettverkene styrt av pakistanske muslimske gjenger.

– Dette er nok det viktigste intervjuet jeg har gjort i hele mitt liv, sier Robinson i samtalen med Jordan Peterson og hans kone Tammy Peterson.

Robinson har brukt mange år av livet på å undersøke og dokumentere seksuell utnyttelse av barn i Storbritannia. Etter hans omfattende avsløringer har flere offentlige utvalg og rapporter blitt satt i gang.

19.000 barn seksuelt misbrukt

Disse har vist at i bare byene Rotherham og Telford er det henholdsvis snakk om 1.400 barn og 1.000 barn som er utnyttet, solgt inn i seksuelt slaveri og opplevd misbruk.

Ifølge den britiske avisen The Independent er det snarere snakk om nærmere 19.000 barn. 

Prosessen startet ofte med at sårbare britiske jenter ble behandlet på en hyggelig måte, og gitt mye oppmerksomhet – etterfulgt av at de forsvant inn i nettverkene av pakistanske gjenger. Disse drev ofte med prostitusjon, narkotika og annen kriminalitet.

– Andrew Norfolk i The Times var den første i hovedstrømsmediene som turte å skrive om dette. Han sier selv at grunnet fremveksten av det han kaller «ytre høyre» turte ikke journalistene å skrive om det. På tross av at de visste om at det var tusenvis av veldig unge jenter som var blitt seksuelt misbrukt, sier Robinson i intervjuet.

Den viktigste kilden til Norfolk, Sammy Woodhouse, jobber nå sammen med Tommy Robinson.

Ifølge journalistene var de redde for å bli fremstilt som rasister fordi de pedofile var pakistanske muslimske menn, og alle ofrene var britiske jenter.

– Det er mye enklere å avskrive deg som ytre høyre fremfor å ta innover seg at man har tatt inn gjenger inn i landet, som har med viten og vilje gått inn for å voldta tusenvis av jenter, sier Jordan Peterson til Robinson.

I intervjuet fortalte han også om fedre som hadde ringt til politiet 200 ganger, uten at det ble gjort noe som helst for å få tilbake datteren deres. Intervjuet er mildt sagt gripende, og vi anbefaler alle å se hele intervjuet, som ligger åpent tilgjengelig under.

– I mine dokumentarer og undersøkelser har jeg fått dokumentert, gjennom grundige intervjuer med ofrene, at mange av dem er blitt torturert. De er blitt utsatt for å svi inn en «M» for Muhammed inn i huden på 13 år gamle jenter, det var tunger som ble spikret fast, og de ble pisket og mishandlet.

Senere har dessverre Robinson fått dokumentert påstandene ytterligere i grundige offentlige rapporter, som har vist det triste og omfattende omfanget av brutal tortur, misbruk og voldtekt av unge jenter.

Nylig publiserte Tommy Robinson en ny dokumentar med tittelen «SILENCED», som kun er tilgjengelig på Rumble.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.