Finansavisens redaktør Trygve Hegnar går knallhardt ut mot prinsesse Märtha Louise.

Bakgrunnen er at det lørdag ble kjent at Helsedirektoratet oppretter tilsynssak i forbindelse med at prinsesse Märtha Louise (52) og hennes kommende ektemann Durek Verrett (49) lanserte sin egen bryllupsgin på Vinmonopolet, skriver Nettavisen.

I tillegg ble det stilt spørsmål ved bruken av prinsessetittelen på etiketten til en sprit som selges kommersielt på Vinmonopolet, ettersom Märtha Louise ikke lenger kan bruke prinsessetittelen i tilknytning til kommersielle samarbeid.

Hegnar går knallhardt ut mot prinsessen og skriver at hun «ikke klarer å gjøre en eneste ting korrekt».

Den 80 år gamle redaktøren er ikke nådig i sin kritikk.

Slik kan Durek Verrett bli konge av Norge

«Märtha Louise trosser kongen. Det bør man ikke gjøre», skriver han i eget blad om bruken av prinsessetittelen.

Det at prinsessen kan ha brutt alkoholloven ved å promotere ginen, får Hegnar til å skrive:

«Det er forbudt. Hun kan ikke gjøre en eneste ting korrekt.»

Også prinsessens far og Norges konge, kong Harald, får så hatten passer av den aldrende redaktøren.

«Helsedirektoratet er tilsynsmyndighet og kan opprette tilsynssak. Det bør de. Kong Harald sitter, som vanlig, taus. Kan man med kongehusets velsignelse snakke med engler og ha egen engleskole, og i tillegg snakke med avdøde, kan man selge gin», skriver Hegnar.

Men han gir seg ikke der, og lar også Durek Verrett få sitt:

«Märtha Louise er altså et råskinn, og skal gifte seg med en sjaman som selger blikkbokser til å ha rundt halsen, for å helbrede kreft. Han kan også fjerne «avtrykk» i kvinners vagina hvis de har hatt for mye sex. Gin er løsningen nå. Et kongerike for 499.»

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.