Labour lover i sitt manifest lammende skatteøkninger, flere elever i klassene og Net Zero. I tillegg lover Starmer å «stoppe båtene» ved å knuse de kriminelle gjengene.

Det siste er den største løgnen i britisk politikk akkurat nå.

Dette skriver tidligere justis- og innenriksminister Suella Braverman i The Telegraph. Hun oppfordrer konservative velgere til å ikke tro på svindelen.

Den eneste måten å stoppe båtene på er å forlate Den europeiske menneskerettighetskonvensjonen, mener Braverman.

Det er slik vi på lovlig vis kan begrense ulovlige migranters rett til å søke asyl (mange er økonomiske migranter og «flykter» fra et trygt land, Frankrike) og omplassere dem til Rwanda, der de kan bli bosatt på en trygg og human måte.

Avskrekking er våpenet man må bruke mot menneskesmuglerne. Det er derfor konseptet med Rwanda-ordningen er riktig, skriver Braverman.

Keir Starmer vil skrote Rwanda-ordningen og opprette en ny «grenseoverskridende politienhet». Han vil  fjerne asyletterslepet, noe som i praksis betyr amnesti. I tillegg vil han forsøke å stanse migrasjonen ved å pøse milliarder i bistand til de fattige landene.

Troen på at bistand reduserer migrasjon er ikke bare naiv, det er nesten utilgivelig kunnskapsløst. Det er masse forskning som viser at migrasjonen øker blant de som har bedre råd, rett og slett fordi de fattigste ikke har penger nok til å betale menneskesmuglerne.Mange tiår med bistand har kun ført til en eksplosjon i innvandringen til Europa.

Labour undersøker muligheten for å bruke skjønnsmessige fullmakter til å overføre opptil 90.000 migranter som er øremerket for Rwanda-flyvninger, til asylsystemet. Det ville være en gavepakke til menneskesmuglerne, som deretter kan love asyl til flere ofre. Dette kan skje bare noen uker etter at de vinner valget 4. juli.

Dette er et farlig spill. De som ønsker å stoppe båtene, bør vite at Labour ikke vil løse problemet. Partiets forslag til løsninger er ineffektive, overfladiske og viser en dyp uvilje mot å ta tak i problemet.

Keir Starmer har ingen planer om å takle den karusellen av juridiske krav og anker som ulovlige migranter bruker for å forlenge oppholdet i Storbritannia.

Han har ingen solide tanker om kompleksiteten i asylsystemet vårt eller hvordan vi skal håndtere hundrevis av millioner av mennesker på vandring fra utviklingsland i sør til vest. Britene må nøye seg med flikking, finjustering og ren fantasi.

Labour-lederen må tenke: «La oss raskt finne noen ting som ser tøffe ut i denne saken, og så kan vi glemme det.» Det var tross alt Sir Keir som sa at en rasistisk understrøm gjennomsyrer all innvandringslovgivning, og som undertegnet et brev for å stoppe uttransporteringen av utenlandske kriminelle.

Braverman forstår at mange er sinte på De konservative, men å stemme på Labour er ikke løsningen.

Jeg forstår at valget ikke er lett for mange. Men dere har blitt advart: Labour vil ikke stoppe båtene.

Labour vil umiddelbart etter valget føre til at det vil være fritt frem for ulovlige migranter, mener Braverman. Det bør dog nevnes at det har vært fritt frem i flere år, med Toryene ved makten. Dette er en av hovedårsakene til at partiet nå blir slaktet av velgerne.

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.