NTB

– Langtidsplanen for Forsvaret er et sterkt signal til trusselaktører om at vi i Norge står samlet om forsvaret av vår trygghet og frihet, sier Ap.

Nils-Ole Foshaug, forsvarspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, sier dette i en felles pressemelding med regjeringspartner Senterpartiet etter presentasjonen av forliket om langtidsplanen som alle partiene på Stortinget er blitt enige om.

– For Arbeiderpartiet er tryggheten til Norge og nordmenn vår viktigste jobb. Derfor er jeg veldig glad for at vår langtidsplan for forsvaret vedtas i sin helhet av alle partiet på Stortinget. Det er et sterkt signal til forsvaret om at vi skal satse på dem fremover. Det er et sterkt signal til folk om at vi prioriterer deres trygghet, sier Foshaug også.

– Det er bra for tryggheten for folk i Norge at et samlet storting stiller seg bak regjeringens langtidsplan for forsvaret. Planen sikrer en styrking innenfor alle forsvarsgrener, til havs, i luften og på land. At vi ruster oss til å kunne forsvare landet vårt, vil alltid være viktig, sier Bengt Fasteraune, forsvarspolitisk talsperson i Senterpartiet.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.