Nigel Farage sa i et søndagsintervju på Sky News at et stort antall britiske muslimer ikke deler britiske verdier. For det ble han angrepet fra alle kanter, selv om det statistisk kan bevises.

«Vi har et økende antall unge mennesker i dette landet som ikke slutter seg til britiske verdier, ja, som faktisk avskyr mye av det vi står for. Jeg tror vi ser dem i Londons gater hver lørdag.»

Han ble spurt av programlederen Trevor Phillips om han mente britiske muslimer, svarte han:

«Det gjør vi. Og jeg er redd jeg fant noen av de siste undersøkelsene som sier at 46 % av britiske muslimer støtter Hamas – støtter en terrororganisasjon som er forbudt i dette landet.»

Farage siktet til en meningsmåling gjort for the Henry Jackson Society som viste at over halvparten av britiske muslimer støtter Hamas, bare 24 prosent mener det de gjorde 7. oktober var voldtekt og drap.

En tredel av britiske muslimer vil at sharia skal bli landets lov og erstatte britisk. 52 vil ha forbud mot billedlig fremstilling av profeten Muhammed.

Likevel spurte programlederen om ikke Farage brennmerker landets muslimske befolkning. Farage svarte han kun forholder seg til fakta:

«Jeg klandrer dem ikke. Jeg konstaterer et faktum. Alt jeg gjør, er å konstatere at ingen andre tør å fortelle sannheten om dette.»

Det er snart valg og Farage hadde ikke mye pent å si om Toryene/Sunak og Labour:

«Ingen i historien har sluppet inn flere mennesker som potensielt kommer til å kjempe mot britiske verdier enn Sunak,» la han til.

«Når det gjelder det mer generelle spørsmålet, så er befolkningseksplosjonen det største enkeltproblemet dette landet står overfor. Og det vil ikke bli debattert i dette valget. Hvorfor ikke? Fordi Labour startet den, og toryene akselererte den. Det har ført til et problem av ufattelige dimensjoner.»

«Hvis du vil ha masseinnvandring, stem på de konservative, hvis du vil ha masseinnvandring, stem på Labour.»

Farage ble angrepet fra alle kanter: Generalsekretæren for Council of British Muslims, Labour-representant Stella Creasy: De stemplet han med de vanlige skjellsordene. Men politisk kommentator Darren Grimes bemerket:

«Nigel Farage blir utfordret av Sly News på sin påstand om at Storbritannia har et ‘virkelig, virkelig problem’ som har blitt identifisert med krystallklarhet siden 7. oktober. Jeg kan ikke forstå hvordan noen ikke kan se den åpenbare trusselen vi står overfor.»

 

https://www.breitbart.com/europe/2024/05/26/farage-sparks-leftist-meltdown-after-stating-growing-number-of-muslims-loathe-british-values/

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.