En nederlandsk konservativ kvinnelig advokat er tiltalt for «rasisme» og «oppfordring til hat» etter at hun uttrykte raseri over massemigrasjon i forbindelse med en grov voldsepisode.

En video viser en hvit gutt som blir grovt banket opp og kastet ned på et jernbanespor av en gjeng med migranter.

Advokaten Raisa Blommestijn må nå møte i rettsalen 19. august, ifølge modernity.news. Kommentaren som førte til tiltale var:

– Nok en hvit mann ble sparket rundt på gaten av en gruppe svarte primater. Hvor mange forsvarsløse hvite mennesker gjenstår å bli ofre for? Sannsynligvis utallige: Eliten for åpne grenser importerer disse menneskene i hopetall, med alle de konsekvensene det medfører.

Dette er videoen som førte til hennes klage (sterke scener).

Konservative blir straffet av myndighetene for å ha uttrykt sterke synspunkter mot massemigrasjon i flere europeiske land.

Blommestijn er for øvrig en nær venn av Eva Vlaardingerbroek. som kommer med en oppfordring på X.

–Hvis du kan, vær så snill å hjelpe vennen min. Denne gangen blir hun tiltalt, men neste gang blir det meg eller deg.

Marie-Thérèse Kaiser fra det tyske partiet Alternative für Deutschland (AfD) ble 6. mai bøtelagt 6000 euro for en tweet hun la ut 2021, hvor hun stilte spørsmålet:

«Afghanske flyktninger, velkomstkultur for gruppevoldtekter?»

Så la hun ved statistikk fra tyske myndigheter som viste en grov overrepresentasjon av afghaner og afrikanere, sammenlignet med tyskere og andre utlendinger.

Tre tidligere medlemmer av det Belgiske høyreorienterte partiet Nation ble dømt for å ha lagt ut en Facebook-post som sammenlignet Molenbeek med Afrika, siden det bodde så mange afrikanere i bydelen.

Nation beskrives som ytre høyre av engelsk Wikipedia. De burde dog uansett ikke straffes med å uttale seg slik.

14. mai ble så Björn Höcke, leder for AfD i Thüringen, dømt til 13.000 kroner i bot for å bruke uttrykket «Alt for Tyskland».

Det begynner å bli mange slike episoder nå. Ytringsfriheten er historie, Europa faller.

Les også:

Björn Höcke (AfD) dømt for å ha sagt «Alt for Tyskland»

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.