Mens EU forsøker å tvinge svenskene til å forgifte eget drikkevann i klimasakens navn, setter Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide Norge i historiens skammekrok ved å anerkjenne Palestina som stat.

Historieforfalskning har blitt mainstream i vestlig politikk, og det kan synes som om trenden blør over i Vestens syn på Midtøsten, for messingen om to-stats­løsningen som en fredsdue faller på sin egen urimelighet – om det finnes evne til realitets­orientering i den norske politiker­klassen, da.

Etter et lynkurs i Midtøstens historie diskuterer Rebecca Mistereggen og Christian Skaug de falske premissene for Støre og Barth Eides beslutning, og vi får et innblikk i de mest absurde nyhetene fra det siste døgnet.

Velkommen til Dagsorden.

 

YouTube:

PodBean:

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.