NTB

En elektrisitetslinje og over 20 hus har fått skader i et luftangrep mot byen Belgorod, ifølge Belgorod-regionens guvernør.

– Flere objekter ble skutt ned idet de var på vei mot byen, skrev guvernør Vjatsjeslav Gladkov på Telegram-kontoen sin tirsdag morgen.

– Ifølge foreløpige opplysninger dreier det seg om ett offer – en kvinne fikk splintskader i ryggen, skriver han videre.

Ifølge Gladkov ble rundt 24 hus og en strømlinje påført skader i det han sier var et ukrainsk luftangrep.

Reuters har ikke kunnet bekrefte opplysningene. Ukrainske myndigheter hadde tidlig tirsdag morgen ikke uttalt seg om saken.

Senere tirsdag morgen sendte det russiske forsvarsdepartementet ut en uttalelse der det het at russisk luftvern hadde ødelagt 25 raketter som ble sendt fra utskytingsramper i Ukraina mot Belgorod-regionen.

Søndag ble 15 mennesker drept og flere såret da deler av en boligblokk raste sammen i Belgorod etter at bygningen ble truffet av vrakbiter etter nedskyting av en rakett, ifølge russiske myndigheter.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.