Bevæpnet politi er på plass utenfor en adresse i Dalane, men har ikke kontroll på involverte. Politiet utelukker ikke at de mistenkte er i besittelse av våpen.

Dette melder Stavanger Aftenblad.

– Vi er på en adresse i Dalane. Vi har kontroll på situasjonen, det skal ikke være fare for personer, men vi har ikke kontroll på involverte, sier operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet.

Ragnhildstveit vil ikke kommentere hvor mange involverte det er snakk om. En hendelse i natt skal ha utløst aksjonen. Ifølge politiet dreier det seg om trusler. Det skal ikke være fare for tredje person, skriver politiet på X.

Lesere varslet Aftenbladet litt over 13.00 om et stort politioppbud ved en bolig i Dalane, med væpnet politi og flere patruljebiler som rykket ut.

Politiet forsøker å få personer som befinner seg inne i huset til å komme ut frivillig, men har i skrivende stund ikke lykkes. Naboer har blitt bedt om å holde seg innendørs.

Politiet skal ha truet med å bruke gass, og omtrent klokken 16.00 skal en nabo ha observert politi som gikk inn på adressen.

Klokken 16.15 bekrefter politiet at de har kontroll på to personer, men at ingen er formelt pågrepet.

Aksjonen pågår fortsatt.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.