Document ble invitert til å holde en tale under middagen til Konservativt landsmøte. Selvsagt takker vi ja. Det ble et møte med noen sterke mennesker. Konservativt forsøker å fylle hullet etter KrF og FrP som ikke lenger har kristne verdier som grunnlag.

Document har også beveget seg mye den senere tid. Åndskampen er blitt den viktigste. Vi er kommet forbi stadiet der analysen og betegnelsen av verdens elendighet er det viktigste. Vi har gjort det i mange år. Nå spør leserne: Hva står dere for? Hvordan skal vi redde Norge? Lar Norge seg redde?

Vi opplever at folk har beveget seg mye, parallelt med oss. Disse spørsmålene er ikke uhørte. Vi har ingen garanti for at Norge skal bestå. Det er opp til oss.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.