Thor Erik fra Harstad sier til Document at kommunistene og sosialistene tåler ikke at de blir gjenstand for kritikk selv om man deler videoer de selv har lagt ut og som avslører dem. – Amrit Kaur er en offentlig person i politikken og det må det være lov å stille enkelte naturlige spørsmål som f.eks. om dette er galskap eller psykiatri.

Thor Erik Sire la ut en video på Tik Tok av Amrit Kaur som er nyvalgt leder for Rød Ungdom. Det er samme video som Kaur selv la ut rett før jul og som ble publisert under Erling Marthinsens sak: NRK bruker kommunisme som lørdagskos.

Thor Erik  gjorde en liten endring på videoen og skrev som mange av oss tenkte: – Den nye lederen i Rød Ungdom. Psykiatri?
Videoen ble sett over 80 000 ganger, men etter fire dager ble videoen slettet av TikTok og Thor Erik ble beskyldt for å ha trakassert og mobbet Kaur.

TikTok skriver at de ønsker respektfulle ytringer av ulike synspunkter velkommen, men ikke giftighet eller trolling, og de tillater ikke språkbruk eller oppførsel som trakasserer, ydmyker, truer eller henger ut noen.

Amrit Kaur bryter alle regler for respektfulle ytringer, og langer ut mot andre ungdomspolitikere og mennesker hun omgås med. En slik hatefull person burde stenges ute fra et politisk verv, spesielt som leder av et ungdomsparti.

I det 56 sekunder lange klippet sier hun «jeg hater» minst åtte ganger, og «fuck» minst ti ganger.

Thor Erik sier til Document at Amrit Kaur er en offentlig person i politikken og det må det være lov å stille enkelte naturlige spørsmål som f.eks. om dette er galskap eller psykiatri:

– Jeg regner med at videoen ble masse-rapportert av støttespillerne til Amrit Kaur. Den hadde over 80 000 views og over 4000 likes og rundt 500 kommentarer. Den originale videoen hun har postet har kun rundt 8000 views, så det kom kanskje som et sjokk at den skulle få såpass mye oppmerksomhet.

– Jeg har fulgt Libs of TikTok en stund og ser samme trenden her i Norge; kommunistene og sosialistene tåler ikke at de blir gjenstand for kritikk selv om man deler deres egne videoer. Det kommer et fokus på deres galskap og det ligger i deres natur at alt slikt fokus skal sensureres.

– Etter å ha postet en del antikommunistiske memer på Facebook, slår det meg at de fleste som roper opp om sensur er Rødt og MDG-tilhengere, gjerne ispedd #50erikkenok-personer. Det slår nesten aldri feil.

– Amrit Kaur er for øvrig en offentlig person/politiker og etter en slik video hun postet må det være lov å stille enkelte naturlige spørsmål som f.eks. om dette er galskap eller psykiatri.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.