Skuespilleren og wrestling-legenden Dwayne «The Rock» Johnson angrer på at han støttet Joe Biden som presidentkandidat i 2020, og han kommer ikke til å gjøre det igjen i år, fordi han er ikke fornøyd med tilstanden i USA akkurat nå.

Johnson sa at målet hans er å bringe landet sammen.

I et intervju med programleder Will Cain på Fox & Friends Weekend sa The Rock at støtten han ga til Biden for mange år siden, var den han mente var den beste avgjørelsen for ham på det tidspunktet.

Nå, som den gang, er han i en posisjon der han har en viss innflytelse, og at det er jobben hans å bruke den innflytelsen.

Han fortsatte å si at han ikke er fornøyd med tilstanden i USA akkurat nå, men han er en optimistisk fyr og tror det kommer til å bli bedre.

Men for at det skal bli bedre, kan han altså ikke støtte Biden.

Mange påpeker at The Rock høres akkurat ut som Barack Obama.

Johnson sa også at målet hans før valget i november er å bringe landet sammen.

I motsetning til i 2020 hvor han var åpen om sin støtte for Biden, er hans valg i 2024 mellom ham og valgurnen:

– Jeg vil holde politikken min for meg selv. Det er mellom meg og valgurnen. I likhet med mange av oss som ikke stoler på alle politikere, stoler jeg på det amerikanske folket og hvem de stemmer på. Det er min president, og jeg vil støtte ham 100 %.

The Rock er ikke glad i splittelsen i samfunnet og dagen woke- og kansellerings-kultur og forteller Cain han er veldig irritert på hvordan verden har blitt. Han ville ikke gi etter for mobben, men heller være seg selv og være ekte.

Det er viktig for The Rock å gi ekte og sannferdige svar på spørsmål og hvis folk helt i folk blir opprørte og forbanna er det OK.

Johnson, som er født i California av en svart kanadisk far og en samoansk mor, har vært mye omtalt som en fremtidig presidentkandidat, skriver New York Post.

Joe Biden og Kamala Harris var veldig glade for Dwayne Johnsons støtte i 2020.

Joe Biden: Dwayne «@therock» Johnson endorses Joe Biden & @Kamala Harris.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.