Erik Selle har besøkt Israel to ganger siden 7. oktober. Han forteller om et traumatisert land, men som likevel er fylt av en egen fred. Jødene går ingen steder. De er hvor de skal være.

Derimot er Vesten i bevegelse. Vesten har fått sin egen Arab Street. Det var det vi så i Dearborn, Michigan sist lørdag, og det er det vi ser i Storbritannia. Muslimer er blitt en maktfaktor. Alt snakk om sårbar minoritet er tøv.

Hvordan vil politikerne og mediene håndtere denne nye maktfaktoren? Vil de stryke den med hårene? Eller forsøke å ri tigeren?

Erik Selle kommer med en spådom: Om 10-15 år vil det ikke bo jøder i Norge. Hvordan vil lærebøkene omtale jødenes historie i Norge? De ble forsøkt utslettet under krigen, men kom tilbake. Så skjedde det noe i 2023/24. Hva var det? Når begynte det?

NB!! Red. gjør en flause 32.09 da han snakker om utenriksminister Knut Valebrokk som sto i spissen for et opprop om å hente IS-familier «hjem». Det skal selvsagt være Knut Vollebæk. Vi vil prøve å få det endret. Dette blir jo ellers stående til evig tid til stor irritasjon for både avsender og publikum.

 

YouTube:

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.