Under torsdagens Debatten ble Google omtalt som en vennlig kjempe som bare leverer tjenester. Dette er langt fra sannheten og man må spørre hva det er med norske politikere og journalister som ikke har fått med seg at Google bygger et imperium i samarbeid med den amerikanske sikkerhetsstaten som de springer ut av.

Etter valget av Trump i 2016 sa Google-sjefene rett ut at det som hadde skjedd aldri skulle gjenta seg. Trump var bare en dump i veien som var til for å overvinnes. I kunstig intelligens har de funnet verktøyene til å forme våre sinn.

Tidligere har de forsøkt å påvirke ved å selektere og utelate. Men deres nye KI-program Gemini går mye dypere. Det vil forme vår oppfatning av virkeligheten. Vårt syn på historien. Hvem som er onde og gode.

Gjett hvem? Google er anti-hvit, anti-kristen, anti-nasjonal. Særlig rasismen mot hvite er foruroligende for den provoserer frem polarisering og rasisme. Slik går det når man forlater kristendommens nestekjærlighet.

Googles ideologi henter elementer fra nazismens raselære og fra kommunismens ideologi. De vil lage et nytt menneske. Dette er Babels tårn på nytt. Tech-gigantene har satt seg i Guds sted.

 

YouTube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.