Norges anti-israelske linje har bygget seg opp over tid, slik at det nå går an å spørre: – Har Norge skiftet side? Svaret er ja.

Etter Utøya sa Israel: Nå skjønner dere hva vi har å stri med? Nei, svarte Støre, det er ikke sammenlignbart. Deres terror har dere selv pådratt dere. Vår er uforskyldt.

Etter 7. oktober har dette modnet til at UD pålegger Slottet ikke å kondolere for den verste terroren etter Holocaust. Norsk elite vil ikke anerkjenne at jøder er ofre som fortjener ubetinget støtte. De får seg ikke til det. Hvis deres lidelser skal frem, så skal det relativisere med noen andres, dvs. palestinernes, og det er ingen tvil om hvem som går av med «seieren».

Denne holdningen er ikke noe som finnes i noen få miljøer. Den er gjennomgående.

YouTube:

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram: https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.