Den tidligere presidenten serverte satire og klima-stikk da han talte til flere tusen mennesker i Sør-Carolina lørdag.

«Nå er vi en nasjon som vil lage mektige og praktfulle stridsvogner, kjent som de beste i verden, helelektriske! Selv om de ikke går langt, vil det gi mindre utslipp mens vi sprenger vår vei gjennom fiendens territorium på en miljøvennlig måte. De vil også lage jagerfly med et grønt stempel for energisparing. De vil tape effektivitet, men det vil tillate oss å holde fiendens atmosfære fri for utslipp, mens vi angriper dem på nivåer de aldri har sett før. Hvem er disse folkene som vil gjøre dette mot oss?» spurte Donald Trump.

I løpet av talen sa Trump at han vil oppfordre Russland til å angripe Nato-land som ikke betalte regningene sine, og kom også med kraftig kritikk av USAs klimamål.

«Vi er en nasjon som nylig hørte at Saudi-Arabia og Russland skal redusere oljeproduksjonen sin, men samtidig øke prisen betydelig. Vi møtte den trusselen med å annonsere at vi ikke lenger skal bore etter olje i store deler av Alaska», sa Trump.

Trump anklages for å undergrave NATO

Ekspresidenten sikter til at Biden stanset sju oljelisenser i Alaska i september 2023. Lisensene var tildelt under Trump-administrasjonen. Trump kaller det «Green New Deal», det store bedrageriet som vil føre til USAs ødeleggelse. Trump tok også et kraftig oppgjør med elbiler.

«Vi er en nasjon der lederne forlanger elektriske biler, selv om det er et faktum at de ikke går særlig langt, og de koster for mye. Batteriene er produsert i Kina, med materialer som kun er tilgjengelige i Kina. Men vi har en ubegrenset mengde med drivstoff tilgjengelig i USA som ikke er tilgjengelig i Kina», sa Trump.

Han spår at USA vil gå glipp av inntekter fra skyhøye oljepriser.

«Vi er en nasjon som sluttet med oljeleting og produksjon akkurat da oljeprisen nådde all-time-high. Hvilke andre land ville gjøre noe så tullete og selvdestruktivt? Vi kan være energiuavhengige, vi kan til og med bli energiledende», mener Trump.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.