Tilliten til politikerne daler, bonde­opprøret i Europa fortsetter til tross for de franske bonde­organisasjon­enes etter­givenhet for myndig­hetene mens «Frexit»-plakater vaier i vinden, og i Sverige demonstrerer folk mot SVTs løgner.

Det så vi ikke komme, at svenskene skulle ta til faklene mot SVT, men det har de, bokstavlig talt, gjort. At noe tilsvarende vil skje mot NRK i Norge er vel kanskje usannsynlig, men Binders­initiativet rigger opp til motstand mot norsk tilslutning til Verdens helse­organisasjons (WHO) nye reguleringer og pandemi­traktat.

I kveldens sending tar vi en titt på hvordan norsk presse vrier og vender, eller unnlater å nevne viktige fakta, for å male et så malplassert bilde som mulig.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twitter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.