Tre unge gutter plasserer en kniv i en tjukkas, noe som førte til at en annen elev ble skadet. Men politiet mener at guttene ikke hadde onde planer.

Dette melder NTB. Man må nesten stille spørsmålet: Hvorfor putter man en kniv inn i en tjukkas, hvis man ikke ønsker å skade noen? Det virker en smule merkelig.

Document rapporterte om hendelsen, og oppdaget da at begrepet tjukkas ikke er like kjent over hele Norge. Men det er altså en tykk madrass man kan lande på, uten å skade seg, som finnes i de fleste gymsaler i Norge.

Elev til sykehus med stikkskader – landet på kniv i tjukkas

Når noen putter en kniv inn i madrassen, så er det selvsagt noe som kan føre til skade. Men dette skal tre ungdommer ha gjort uten å mene og skade noen. Go figure.

Politiet forklarer at de tror kniven ble stukket inn i tjukkasen en stund før hendelsen, da det ble utført hærverk i forbindelse med et innbrudd.

– Det er tre veldig unge gutter, som alle er i en alder rundt den kriminelle lavalderen. Så vi har ikke noe mål om å straffe noen her. Nå handler det mer om å finne ut av hva som har skjedd, og sørge for at de involverte klarer å legge hendelsen bak seg, sier Gunnerud til avisen.

Det var 15. januar at en ungdomsskoleelev ved Siggerud skole i Nordre Follo ble sendt til sykehus med stikkskader etter å ha landet på en kniv i en tjukkas i en gymtime.

– Eleven skal ha fått en flenge i ryggen, og det var en del blod på stedet. Alvorlighetsgraden står ikke i loggen hos meg, sa Gunnerud den gang.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.