Katrine Nordli Korslund (30), Victoria Nordli Korslund (24) og Emily Nordli Andresen (10 måneder). Dette er navnene på dem som ble drept i trippeldrapet i Nes.

Ofrenes far/bestefar (65) er siktet for drapene, skriver VG. Gjerningsmannen varslet politiet om at han hadde drept sine to døtre og et barnebarn, og at han ville ta sitt eget liv.

Da politiet ankom åstedet i Skogbygda, var huset røykfylt, og inne i huset fant de fire døde personer som var skutt.

Den tragiske hendelsen skjedde 23. januar på Nes på Romerike. Det er vanskelig å fatte hva som får noen til å drepe et barn som ikke har rukket å nå sin første fødselsdag.

En av de tre som ble drept i trippeldrapet i Nes, er Emily Nordli Andresen (10 måneder). Foto: Privat / NTB

30 år gamle Katrine Nordli Korslund jobbet til daglig som politibetjent ved politistasjonen i Eidsvoll, men var for tiden i mammapermisjon til datteren, som skulle fylt ett år 1. mars. Katrine hadde bosatt seg i hjembygda sammen med samboer og baby. Hennes samboer er også ansatt i Øst politidistrikt.

Katrine og babyen Emily var på besøk i barndomshjemmet da de ble drept.

– Det er en svært alvorlig og trist sak. Min klient ber om ro i en veldig vanskelig tid, sier samboerens bistandsadvokat Knut-Ole Bakke Hansen.

Navnene på de avdøde har vært kjent for mediene siden kort tid etter drapene, men har etter ønske fra pårørende ikke vært offentliggjort før i dag.

Gjerningsmannens navn er foreløpig ikke offentliggjort.

Les også:

Familietragedien i Skogbygda nesten ikke til å fatte

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.