Er du medlem i Documents lokallag?   Hm-ikke det!

Meld deg inn davel!

Documents lokallag rundt omkring i Norge er i full sving igjen og har tatt fatt på 2024 med entusiasme. Medlemmene opplever at vårt fellesskap i Document-familien blir stadig viktigere.

Document har lokallag mange steder i Norge, fra Tromsø til Lista, fra Stavanger til Hamar. Vi har blitt en landsomspennende organisasjon av lokallag og et stort fellesskap. Det  skjedde mye i jubileumsåret 2023 og det fortsetter i 2024.

Følgende nye lokallag:

  • Lokallaget Haugesund, avholdt oppstartsmøte 14. januar.
  • Lokallaget Innherred, avholder oppstartsmøte 25. januar.
  • Lokallaget Indre Østfold, avholder oppstartsmøte 30. januar.
  • Lokallaget Asker og Bærum, avholder oppstartsmøte 1. februar.
  • og på flere steder planlegger vi oppstart.

Ønsker om nye lokallag:

Det har kommet inn flere ønsker om nye lokallag i det siste. Her er noen av stedene som ønskes. Fullstendig liste finner du inne på siden over lokallag.

  • Lillestrøm
  • Elverum
  • Gjøvik
  • Hadeland
  • Lillehammer
  • Moss
  • … og mange flere

Det er mange steder rundt omkring hvor det er noen som ønsker seg et lokallag. Bare det er noen flere som ønsker det på samme sted, så kan vi sette igang med etablering.  Se oppdatert liste over lokallag.

Hvordan starte et nytt lokallag?
Lesere, seere og lyttere til Document kan være med på å starte opp nye lokallag på sin hjemplass.

  1. Du henvender seg via kontakt-skjema for lokallag og forteller om hvor/hvilket område du ønsker at det skal opprettes et lokallag.
  2. Document registrerer både ønsket og deg inn i sine systemer.
  3. Etter hvert som det kommer til flere interesserte i området, opprettet Document det kommende lokallaget inne på internettplattformen for lokallag.
  4. Når flere interesserte (3-5) har meldt seg, så deltar disse i å planlegg sitt oppstartsmøte inne på lokallagsplattformen.
  5. Så diskuterer vi oss fram til en dato som passer for flest mulig inne på lokallagets plattform.
  6. Deretter annonseres oppstartsmøtet for lokallaget både på Document.no og inne på plattformen for lokallaget.
  7. Når oppstart blir annonsert, pleier det å melde seg flere interesserte fra området.
  8. Så gjennomføres oppstartsmøtet hvor noen fra Document deltar enten fysisk eller digitalt, og vi finner fram til det praktiske ved driften av lokallaget; kontaktpersoner, møtelokaler, kommende møtedatoer og eventuelle temaer.

Ønsker du å være med i vårt fellesskap, så er det «løp og kjøp» – kanskje noen andre i ditt nærmiljø venter på akkurat deg, slik at dere kan komme i gang med et lokallag. De trenger deg og du trenger dem for fellesskap i en stadig mer urolig verdenssituasjon, og ikke minst i våre lokalsamfunn i Norge.

Når vi er sammen på lokallagsmøter eller i chattegruppen, kan vi hjelpe hverandre med å se og forstå hva som skjer runt oss og ikke minst hvordan myndighetene og MSM lurer oss. Trøsten for oss medlemmer, abonnenter og lesere/lyttere, er at det ikke bare er i vårt eget hode det oppfattes slik, men av alle i Document-familien. Det skaper fellesskap. Det gir også styrke og frimodighet. Du skal ikke «sette ditt lys under en skjeppe» – vet du 🙂

Lokallagsmøter:
Vi vil invitere til våre kommende møter.  Nærmere informasjon legges ut for medlemmene på lokallagenes egne nettsider. Det er bare medlemmer som kan logge seg inn på lokallagets nettside.  Ta kontakt dersom du vil være med i et lokallag. 

Her ligger en oversikt over de forskjellige lokallagene og deres status.

Velkommen til lokallag!

Trine Skarvang
koordinator for Documents lokallag

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.