Document har lokallag mange steder i Norge, fra Tromsø til Lista, fra Stavanger til Hamar. Vi har blitt en landsomspennende organisasjon av lokallag og et stort fellesskap. Det har virkelig skjedd mye i jubileumsåret 2023.

Mye skal skje i 2024 også. Documents abonnenter henvender seg stadig til oss og etterspør lokallag i sitt nærområde. Vi har planer om oppstart av flere av dem og det er enda flere som ønskes. Se oppdatert liste over lokallag.

Ønsker du å være med i vårt fellesskap, så er det «løp og kjøp» – kanskje noen andre i ditt nærmiljø venter på akkurat deg, slik at dere kan komme i gang med et lokallag. De trenger deg og du trenger dem for fellesskap i en stadig mer urolig verdenssituasjon, og ikke minst i våre nære lokalsamfunn i Norge.

Dersom det er minst tre medlemmer et sted, så begynner vi arbeidet med å etablere lokallag på stedet. Når vi annonserer oppstartsmøte, har vi erfart at det kommer flere medlemmer strømmende til. Vi er mange i Document-familien, viser det seg. Det er lurt å melde seg inn i potensielle lokallag allerede nå, slik at du får direkte informasjon når det er kommunikasjon og når det planlegges oppstartsmøte. Da har du selv mulighet for å påvirke både oppstart og drift i vårt store fellesskap.

Ja, nå har det liksom blitt stuerent å være med i Document-sammenheng, etter at vi fikk kvalitetsstemplet i rapporten fra Volda-studentene i forbindelse med Pressestøtte.

Det er mange Documents lokallag i drift. De fleste har avholdt sitt siste møte i 2023 og planlegger nå møter for 2024. Det er ikke mulig å annonsere hvert enkelt møte med eget innlegg. Du, som medlem, må derfor følge med i din Document lokallagsgruppe. Sørg for å bli medlem dersom du ikke allerede er det, så får du tilgang til Documents sosiale medieplattform for lokallag.

Interesssegrupper på tvers av landet: Lokallagene har startet opp med egne temabaserte interessegrupper på tvers av landet/lokallagene. Interessegruppene fungerer slik at hvert enkelt medlem kan melde seg inn i sin og sine interessegrupper. Der kan medlemmene poste innlegg, svare på innlegg og legge ut aktuelle lenker slik som i de vanlige lokallagsgruppene. Der bygger vi også opp en database/wikipedia innen hvert tema, WIKI.

WIKI: Interessegruppene bygger opp en WIKI-informasjonsbase. Det betyr at vi bygger opp et historikkgalleri/database med informasjon og lenker. Hver enkelt kan bidra i WIKIen. Det er en egen administrator for hvert tema.

Interesssegruppene vil bli etablert etterhvert etter innspill fra lokallagsmedlemmene. Det blir et par av medlemmene som brenner ekstra for temaet, som blir administratorer av interessegruppen.

Vi har allerede startet med interessegruppene: WHO, Klima, Israel og USA. Medlemmene kan selv melde seg inn og delta.

PS! Du må være lokallagsmedlem for å bli medlem i interessegrupper.

Når vi er sammen på lokallagsmøter eller i chattegruppen, kan vi hjelpe hverandre med å se og forstå hva som skjer runt oss og ikke minst hvordan myndighetene og MSM lurer oss. Trøsten for oss medlemmer, abonnenter og lesere/lyttere, er at det ikke bare er i vårt eget hode det oppfattes slik, men av alle i Document-familien. Det skaper fellesskap. Det gir også styrke og frimodighet. Du skal ikke «sette ditt lys under en skjeppe» – vet du 🙂

–> Les videre under annonsen!

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Lokallagsmøter:
Vi vil invitere til våre kommende møter. Dato og invitasjon oppdateres på lokallagens nettsider:

  1. Arendal
  2. Asker/Bærum – ønskes/planlegger oppstart beg-2024
  3. Bardufoss – ønskes
  4. Bergen
  5. Bodø
  6. Drammen
  7. Fredrikstad
  8. Gjøvik og omegn – ønskes
  9. Hamar
  10. Harstad – ønskes
  11. Holmestrand – ønskes
  12. Haugesund – ønskes/planlegger oppstart beg-2024
  13. Kristiansand
  14. Lister
  15. Molde – ønskes/planlegger oppstart beg-2024
  16. Nord-Trøndelag (Steinkjer, Levanger ?) – ønskes
  17. Oslo
  18. Sarpsborg/Halden – ønskes/planlegger oppstart beg-2024
  19. Skien/Porsgrunn
  20. Stavanger
  21. Sunnfjord – ønskes
  22. Sunnhordland (Austevoll, Tysnes, Fitjar, Stord og Bømlo) – ønskes
  23. Tromsø
  24. Trondheim
  25. Tønsberg
  26. Ulsteinvik
  27. Vesterålen – ønskes
  28. Ålesund

Nærmere informasjon legges ut for medlemmene i lokallagenes egne grupper. Ta kontakt dersom du vil være med i et lokallag.

Her ligger en oversikt over de forskjellige lokallagene og deres status.

Velkommen til lokallag!

Trine Skarvang
koordinator for Documents lokallag

 

PS! Boken «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus er i salg på Document forlag. Den er opplysende og gir et interessant perspektiv på hvordan dumheten/-skapen forblinder og har relevans til virkelighetsforståelsen til mange. Ikke minst bekrefte den hvor vanskelig vi har det i komunikasjon med andre som ikke er mottakelige for fakta og argumentasjon.

  • Definisjon på dumhet er enten lav intelligens eller underliggende psykopatoloisk tilstand
  • Den dumsmarte søker egentlig ikke sannheten
  • Rasjonelle argumenter og empirisk kunnskap preller av på dem
  • Den dumsmarte er først og fremst en konformist som kanaliserer den rådende opinion blandt eliten og bidrar til å blokkere alternative meninger og ny kunnskap
  • Dumhetens makt er makten til å ødelegge en sivilisasjon
  • Dumheten styrer samfunnet mot sammenbrudd
  • Et samfunn som har mistet sin religion, er et døende samfunn
  • Det er håp!
  • Hva kan redde oss? Tradisjoner, Lojalitet, Ekte fellesskap og Troen

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Kjøp Europas underlige død.

Kjøp Massenes vanvidd

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.