Politi under oppdrag i Trondheim. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Politiet i Trondheim rykket onsdag kveld ut til en trusselsituasjon ved et kjøpesenter i Strindheim. To personer er nå avhørt om hendelsen.

Trøndelag politidistrikt skrev på X/Twitter klokken 18.45 onsdag at de hadde rykket ut til området ved Sirkus shopping etter en trusselsituasjon mellom to parter.

NTB melder om saken.

En person skal ha truet en annen med en skarp gjenstand (det betyr vanligvis kniv, på godt norsk). På grunnlag av informasjonen politiet hadde, ble det besluttet å bevæpne politiet.

Situasjonen fremsto som alvorlig.

Da patruljene ankom området, var de to involverte forduftet.

Bilder fra overvåkingskameraer viste både hendelsesforløpet og at de to involverte forsvant fra området i hver sin retning.

Det tyder på at det ikke var oppstått noen større fysiske skader.

Rett før klokken 22 onsdag kveld opplyser politiet at de har kommet frem til hvem som er fornærmet og hvem som er mistenkt i saken, og at begge er avhørt om hendelsen. Det vil bli opprettet sak på forholdet.

Også i denne saken praktiserer politiet sin «linje» med å holde mest mulig av fakta skjult for offentligheten, Det gis ingen nærmere opplysninger om saken og de involverte, utover at det var to «personer».

Befolkningen i Norge trenger etter politiets mening åpenbart ikke detaljert kunnskap om den bølgen av grov og til dels væpnet kriminalitet som rir landet. Det er nok å vite at det dreier seg om «personer», «spisse gjenstander» osv.

Les også:

To pågrepet etter grov vold i Sandnes: Politiet legger lokk på saken

Støtt Document:

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.