Politiet i Nydalen i Oslo. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

En kvinne ble utsatt for vold og fraranet en mobiltelefon i Nydalen i Oslo mandag ettermiddag. En person er anholdt av politiet.

Det nye året fikk en brutal start for en kvinne i Oslo, da hun ble brutalt ranet og slått i Nydalen, nord for Oslo sentrum.

Det skal ha vært en annen kvinne som utførte ranet.

Avisa Oslo melder om saken.

Kvinnen ble utsatt for vold og fraranet en mobiltelefon. Det melder politiet på X  (Twitter) mandag ettermiddag.

Oppdragsleder Thomas Khan opplyser til Avisa Oslo at kvinnen ble slått, og skal ha blødd neseblod etter hendelsen. Utover det har hun ikke noe omfattende skader.

Denne gangen var det årvåkne vitner på plass, og politiet kunne raskt pågripe en antatt gjerningsperson, altså en kvinne. Vitnet fulgte den mistenkte til fots etter hendelsen. Det gjorde jobben enklere for politiet.

– Vi følger opp fornærmede i etterkant av hendelsen. Hun har også behov for oppfølging av helsevesenet, melder politiet.

Gjerningskvinnen løp til T-banen, melder politiet.

– Vi ble ringt opp av en mann som sto sammen med mistenkte og den fornærmede parten. Melderen hadde på eget initiativ fulgt etter mistenkte på T-banen, frem til politiet kom, sier oppdragslederen.

Politiet har gjennomført pågripelse på Majorstuen T-bane, og er nå ferdige på stedet. Pågrepne kjøres arrest.

Dermed har det nye året startet omtrent slik det forrige sluttet, nemlig med stadig nye meldinger om vold og ran.

Les også: 

Oslo-politiet: – Folk skal føle seg trygge på nyttårsaften

 

Støtt Document:

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.