I dag er en spesiell dag for alle oss som pleier å følge Tanker før søndag – sammen feirer vi vårt etthundrede program! Det har gått to år siden den første episoden ble sendt, og enda mer siden ideen ble født. Men tiden har gått så fort!

Og når man tenker på det, er det sånn livet er: øyeblikk følger øyeblikk, dag legges til dag – uten at vi merker det. Så plutselig har årene blitt til tiår, og det meste av livet vårt må sees i bakspeilet.

Vi vet at tiden går. Likevel glemmer vi ofte å ta vare på det. Men Jesus kaller oss til å utnytte øyeblikkene som sammen utgjør livene våre, leve dem på beste måte og hvile trygg i løftet om at Gud venter på oss når våre øyeblikk her på jorden er over.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

2. søndag i adventstiden

Da skal de se Menneskesønnen komme i skyen med stor makt og herlighet. Men når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet! For da skal dere snart bli satt fri.»

Han fortalte dem en lignelse:

«Se på fikentreet og alle andre trær! Når dere ser at de springer ut, vet dere av dere selv at nå er sommeren nær. Slik skal også dere vite, når dere ser dette skje, at Guds rike er nær. Sannelig, jeg sier dere: Denne slekten skal ikke forgå før alt dette skjer. Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal aldri forgå.

Vær på vakt og la ikke hjertet bli sløvet av rangel og drikk og dagliglivets bekymringer, så den dagen plutselig kommer over dere som en snare. For den dagen skal komme over alle som bor over hele jorden. Våk hver tid og stund og be om å få kraft til å komme velberget fra alt det som skal hende, og bli stående for Menneskesønnen.»

Lukas 21:27–36

YouTube:

Rumble:

Podcast:

Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.