Foto: NTB

En mann er fraktet til sykehus etter et større slagsmål på Brygga i Tønsberg. Rundt 15 personer var involvert, ifølge politiet.

Det gikk hardt for seg sent fredag kveld i Tønsberg, da hele 15 personer braket sammen i et slagsmål på Brygga, sentralt i byen.

NTB melder om saken.

Ifølge politiet kom det inn meldinger om ordensforstyrrelser og voldshendelser mellom flere personer.

Politiet kjenner ikke til skadeomfanget på mannen som er kjørt til sykehus. En annen har fått sydd noen sting på legevakta.

Politiet beskriver begge som lokale gutter. I dagens lett tåkelagte politispråk overfor offentligheten er det nokså uklart hva det innebærer.

Ytterligere beskrivelser av disse personene som sloss mot hverandre denne kvelden, gis ikke i denne omgang, og trolig ikke senere heller.

Men saken Document nylig omtalte, se under, kan gi visse indikasjoner om hvilke miljøer som i 2023 «setter preg på» utelivet i Tønsberg.

– Vi er på stedet med flere patruljer og jobber med å finne ut av hva det er som har skjedd. Vi ønsker tips, sa operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB tidligere i natt.

Politiet varslet om hendelsen klokka 0.34.

Les også: 

Utenlandsk mann knivstukket i Tønsberg

Ny bok fra Document: Bestill i dag!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.