Naser Khader har mange skarpe og gode observasjoner om Israel-Hamas-krigen. Vi risikerer en ny radikalisert generasjon av unge innvandrere, som har fått en sak, som mediene og woke-venstre støtter. Han kaller det som skjer for en religionskrig.

Vi har endnu til gode at se unge muslimer stå frem og fordømme Hamas’ terror. Det er ufatteligt, hvad der lykkes for terrororganisationen Hamas med støtte fra Iran. De er aldeles ligeglade med landområder; for dem er det en religionskrig mod jøder. Jøderne er profetens fjender. De er ligeglade med den civile palæstinensiske befolkning. Målet er at etablere en islamisk stat på linje med ISIS. Og det er både vildt og skræmmende, at de kan få så mange unge mennesker i Vesten med på vognen. Et frit Palæstina bliver ikke frit, hvis Hamas vinder. Israelsk besættelse bliver bare erstattet med iransk besættelse.

Det ser ut til at møtet med Vesten har skapt en radikalisering blant unge med røtter i islam. De blir mer radikale enn deres foreldre. De vil leve under sharia.

Vestlige mennesker, især med erfaringer fra venstresiden, burde forstå hvilken fare en slik revolusjon representerer.

IS-kalifatet er helt ferskt, men ikke før var det nedkjempet før vestlige politikere og opinionsdannere laget kampanjer for å hente familiene «hjem» til Vest-Europa.

I mellomtiden har woke-bevegelsen skapt en ny radikal generasjon blant vestlig ungdom.

Hamas har endnu en fordel: Den palæstinensiske sag er ikke kun blevet overtaget af islamisterne, men også af woke-bevægelsen. Når der demonstreres under woke-paroler og Black Lives Matter, ser man ofte palæstinensiske flag. Det fortæller nok mere om BLM end om den palæstinensiske sag. Men jeg har også set LGBTQ+-organisationer udtrykke støtte til Hamas, vel vidende at de formentlig er de første, som Hamas vil hænge i gaderne, hvis de får magt, som de har agt. Hvordan LGBTQ+-miljøet kan støtte Hamas, står hen i det uvisse.

Woke-bevegelsen har vokst innenfra vestlig elite. De har ikke forstått faren ved nihilismen og destruksjonslysten som skjuler seg bak slagordene om «from the river to the Sea».

Vestens muslimer er medskyldige i den stemning, der piskes op om jøder, hvis de ikke med ord til deres omgivelser tilkendegiver, at sådan opfører man sig ikke.

Men hvorfor skulle muslimene vise seg mer ansvarlig enn vestlige? De har kunnet gjøre som de ville i årtier og myndighetene har strøket dem med hårene.

Alle har visst at muslimene nærer antisemittisme og at Israel kan få hatet til å blusse opp, lå opp i dagen. Men det kommer som en overraskelse på våre politikere og medier. -De så det ikke komme.

Det samme gjelder mediene. Har ikke DR, SVT og NRK ført samme pro-palestinske linje som Al Jazeera?

En af de store skurke i øjeblikket er den arabiske udgave af tv-stationen Al Jazeera. Det har intet med objektiv journalistik at gøre; det er en propaganda-kanal. Flere af kanalens stjernereportere ligefrem jublede på sociale medier, da billederne af massakren på de unge, der deltog på musikfestivalen, tonede frem, og Israel blev overfaldet den 7. oktober.

Så langt gikk ikke våre statsmedier. Men de benyttet første anledning til å snakke om noe annet enn 7. oktober.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.