En studie av mRNA-produktene til Pfizer/BioNTech og Moderna modRNA viser at produktene inneholder DNA-fragmenter, at produktene er forfalsket, hvilket rokker ved hele eksistensberettigelsen til regulatoriske myndigheter.

«Forfalskning,» på engelsk «adulteration,» er et juridisk begrep som brukes mye i US Code of Federal Regulations (CFR), som gir kongressautorisasjon og mandatomfang for US Food and Drug Agency. Målet til regulatoriske myndigheter er nettopp å sikre rene og trygge medisinske produkter, mat og lignende, men når det gjelder covid-19-produktene ser det ut til at de har feilet sin viktigste jobb.

Studien, som foreløpig er et preprint, har funnet DNA-fragmenter i mRNA-produktene, som igjen kan føre til alvorlig sykdom.

Dr. Robert Malone sier at hans vurdering er at dataene ser ut til å oppfylle de formelle kriteriene for farmasøytisk «forfalskning», som er strengt forbudt i henhold til amerikansk føderal lov. Forebygging av «forfalskning» av medikamenter, enheter og mat er et av FDAs sentrale oppdrag – i utgangspunktet en sentral årsak til at FDA ble opprettet i utgangspunktet.

Hvordan skjedde dette? spør Malone. Var denne forfalskning kjent av FDA, EMA, Paul Ehrlich Institute, Health Canada etc. og skjult for offentligheten? Hvis det ikke er kjent, hvordan unnslapp denne forfalskningen oppdagelse av praktisk talt alle vestlige nasjonsautoriserte myndighetseksperter?

Velkommen til Dagsorden.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.