Lørdag ettermiddag ble politiet i Flagler County varslet om en hit-and-run ulykke i fylket. Den mistenkte som hadde stukket fra en mindre bilulykke var 76 år gamle Cheryl Henderson.

Da de ankom ulykkesstedet fortalte vitner at Henderson hadde vært involvert i en bilulykke med en annen sjåfør.

Den andre sjåføren fortalte senere at da hun forsøkte å stikke av etter ulykken, prøvde han å blokkere henne. Henderson stoppet ikke og han ble tvunget opp på panseret for å unngå å bli overkjørt.

Henderson kjørte litt over tre kilometer med mannen på panseret og nådde en hastighet på 80 km/t før hun ble tvunget av veien av en mann som var vitne til hendelsen.

Sheriffen for Flagler County Sheriff’s Office lovet at hun aldri skulle få sette seg bak et ratt igjen. Hun er siktet for å ha kjørt fra en ulykke og vold med et dødelig våpen.

Noe lignende skjedde for fem år siden. Ikke overraskende var det også i Florida, da en kvinne ble arrestert etter å ha kjørt på delstatens travleste hovedvei, Interstate 95, med eksen som klamrer seg til panseret. Se video under.

Hit and Run Driver Arrested After Fleeing Crash Scene with Other Driver on Her Hood.

Driver records man riding on hood of car down I-95 in Miami.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.