En mann med ID-bevis som US Marshal forsøkte fredag å komme nær Robert Kennedy jr. under et møte i Los Angeles. Mannen forsøkte å bryte sperringene. Han var bevæpnet og ble arrestert.

Robert Kennedy jr. har lenge søkt Biden-regimet om å få beskyttelse av Secret Service, men har fått avslag, til tross for at både hans far og onkel ble drept i attentat.

An armed man who was wearing a U.S. Marshal’s badge and carrying federal ID who claimed to be part of the security detail for Democrat presidential candidate Robert F. Kennedy Jr. was arrested Friday afternoon at an appearance in Los Angeles by Kennedy. No shots were fired in the incident.

Kennedy hadde hyret et privat vaktselskap, og Kennedy uttrykte sin store takknemlighet for deres raske respons.

“I’m very grateful that alert and fast-acting protectors from Gavin de Becker and Associates (GDBA) spotted and detained an armed man who attempted to approach me at my Hispanic Heritage speech at the Wilshire Ebell Theatre in Los Angeles tonight. The man, wearing two shoulder holsters with loaded pistols and spare ammunition magazines was carrying a U.S. Marshal badge on a lanyard and beltclip federal ID. He identified himself as a member of my security detail. Armed GDBA team members moved quickly to isolate and detain the man until LAPD arrived to make the arrest. I’m also grateful to LAPD for its rapid response.

Det er vanskelig å overskue konsekvensene hvis USA skulle bli rammet av et nytt attentat. I dette tilfellet er det også vanskelig å forstå at Biden-regimet tør å ta den risikoen det er å nekte Kennedy Secret Service-beskyttelse, gitt risikoen.

Hendelsen i Los Angeles fredag bør være et varsel. Men det har allerede vært flere.

Armed Man With US Marshal’s Badge and Federal ID Arrested at Robert F. Kennedy Jr Appearance in Los Angeles After Trying to Infiltrate Security

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.