NTB

En 37-åring som var siktet for trusler etter at en 23-åring ble funnet død i Sirdal i forrige uke, er løslatt fra varetekt.

I kjølvannet av at en 23 år gammel mann tirsdag i forrige uke ble funnet død på Tonstad i Sirdal, ble en 37 år gammel mann pågrepet og siktet for trusler, skriver Stavanger Aftenblad. Nå er han løslatt fra varetekt etter fem dager etter at Gulating lagmannsrett ga ham medhold i anken av fengslingskjennelsen fra tingretten.

Avisen skriver at de er kjent med at siktede skal ha fremsatt trusler mot 23-åringens far timer før 23-åringen ble funnet død.

– Min klient nekter for at han har fremsatt trusler. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier siktedes forsvarer, advokat Stian Bråstein.

Den siktede 37-åringen bor på adressen hvor avdøde ble funnet.

23-åringens dødsfall er fortsatt kodet som mistenkelig, men alle dødsfall hvor dødsårsaken ikke er åpenbar får denne koden. I de fleste tilfeller er det ikke noe straffbart som ligger bak et «mistenkelig dødsfall».

En av politiets hovedteorier er at dødsfallet skyldes en overdose.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.