Document Radio sendes direkte hverdager kl 09:00 – 10:00

I dagens sending snakker Hans Rustad og Geir Furuseth om løst og fast.

Vi sender live på Documents YouTube-kanal og Facebook-side, og legger ut som podkast på Spotify, PodBean, Apple Podcasts og Google Podcasts.

YouTube:

Rumble:

Spotify:

PodBean:

Apple Podcasts:

Mange spør oss om vi ikke skal begynne med internett-radio, komme oss på FM-båndet eller på DAB. Svaret er jo, vi ønsker å bli lettest mulig tilgjengelig på flest mulig plattformer og på enkleste vis. Men siden vi står nærmest på bar bakke, må vi bygge fra grunnen av. Inntil videre finner dere oss altså på vår YouTube-kanal, som en slags billed-radio:

Legg merke til at sendingene kommer under fanen merket ‘Live’. Glem heller ikke å abonnere på kanalen (Subscribe), så kan du få varsler når vi publiserer noe nytt.

Sendingene er selvfølgelig tilgjengelige som podkaster som du kan lytte til når du vil. Etter hvert vil de også bli å finne på PodBean og Rumble.

De to første sendingene har vært med Hans Rustad og Geir Furuseth, men allerede i dag, onsdag, kommer dere også til å få møte John M. Johansen, fra Filippinene. Etter hvert vil alle våre utenlandsbaserte korrespondenter komme med. Da kan dere få rapporter fra USA, Portugal, Italia, Danmark og Sverige på direkten.

Uendelige muligheter

Einar Førde sa i sin tid som sjef for NRK at «Radio har dei beste bileta!» Det hadde han rett i!

En annen god ting er at vi rekker over så mange flere saker enn ved fjernsyn og vanlige artikler. Radio er dermed en mye mer fleksibel arena for travle folk i redaksjonen. Det håper vi lytterne også vil merke.

Det utrolige med radio live er man spontant utvikler tanker under sending. Dette kan lytterne delta i, og særlig medlemmer av lokallagene. Vi står i en situasjon som kan minne om da arbeiderbevegelsen begynte. De måtte stole på egne krefter. De forsto maktforholdene mens de tok opp kampen for egne rettigheter.

Vi står på bar bakke. Vi har ingen organisasjon som jobber for oss. Vi må bygge fra grunnen av.

Documents abonnentsbase er stor nok til å bygge videre på. Noen tusen dedikerte mennesker er alt som trengs. Vi vet at Documents abonnenter er trofaste og dedikerte.

Radioen er både motiverende og kan dra inn nye mennesker i Document-sfæren. Det er det rette ordet: Document-sfæren.

Etter to sendinger ser vi at det stadig kommer nye lyttere til. Det inspirerer.

Vi bygger Document, sten for sten, dag for dag!

Document radio. Premiere!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.