Document Radio ble en realitet mandag 14. august 2023. Det blir en merkedato i vår kalender, lytternes og kanskje medie-Norge. Innledningsvis: Når man åpner for den frie samtalen som tidligere tilhørte NRK, er bortfallet av statskanalen åpenbar: Det er ikke lenger en radio for folket, men en elite-radio vendt mot folket, for å hjernevaske oss.

Denne utviklingen har pågått en tid, men nå er vannene ved å skilles. Vi kan artikulere forskjellene, metodene som er utviklet for å holde oss nede og i age.

Den frie samtalen har en befriende virkning og ingenting kan erstatte den. Den muntlige samtalen har noen fordeler som den skriftlige ikke har.

Vi tror en løs, ledig stil vil tiltale lytterne. Vi har enormt mye overskuddsmateriale som vi ikke rekker eller orker å bruke. Det er også mange sammenhenger som forblir upåtalt.

Rush Limbaugh åpnet for det konservative Amerika. Document Radio kan gjøre det samme i Norge.

Velkommen til Document Radio. Spre ordet!

Document Radio sendes direkte hverdager kl 09:00 – 10:00

I dagens sending snakker Hans Rustad og Geir Furuseth om løst og fast.

Vi sender live på Documents YouTube-kanal og Facebook-side, og legger ut som podkast på Spotify, PodBean, Apple Podcasts og Google Podcasts.

YouTube:

Rumble:

Spotify:

PodBean:

Apple Podcasts:

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.