NTB

Ukraina sa sent tirsdag at de drepte en tropp russiske soldater i den okkuperte byen Makijivka i Donetsk. Russland hevder at en sivilperson ble drept og 36 såret.

– Som resultat av presise angrep fra de ukrainske styrkene, er nok en tropp med russiske terrorister i midlertidig okkuperte Makijivka tilintetgjort, heter det i en uttalelse fra det ukrainske forsvaret.

I en video til uttalelsen som er publisert på Telegram, ser man det som synes å være eksplosjoner i et lite bebygget område.

Denis Pusjilin, som leder okkupasjonsmyndighetene som kontrollerer deler av Donetsk, skriver på Telegram at en mann ble drept i angrepet, og at ytterligere 36 ble skadd.

Ifølge ham er et to år gammelt småbarn og en sju år gammel gutt blant de sårede.

– Sent på kvelden gjennomførte fienden voldsomme angrep mot boligområder og et sykehuskompleks, skriver han på Telegram. Påstandene er ikke bekreftet av uavhengige kilder.

Begge parter i krigen nekter for at de angriper sivile mål. Nyttårsaften ble minst 89 russiske soldater drept i et ukrainsk angrep mot en militærbrakke i Makijivka.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.