En elbil som sto parkert i en garasje i Hässelby, vest for Stockholm, tok fyr like før klokken 17 lørdag. Brannen spredte seg raskt til et rekkehus, og en halvtime senere sto ytterligere to av husene i brann.

Røyken fra brannen kunne sees i store deler av Stockholm, og etter at takene på de brennende husene hadde kollapset, var det klart at de ikke sto til å redde. Räddningstjänsten konsentrerte seg i løpet av lørdagskvelden om å hindre brannen i å spre seg til ytterligere to villaer, og til en bensinstasjon som var kun 30 meter fra de brennende husene.

Ingen personer ble skadet i brannen, som ble slukket ved 20-tiden.

Omkring klockan 20 på lördagskvällen meddelar räddningstjänsten att det har lugnat ner sig på platsen och att man håller på att trappa ner på styrkorna. De tre radhusen kommer brinna ner helt.

– De är bortom räddning. Det var två till som var i riskzonen, men dem har man klarat, säger Christian Lennkvist vid räddningscentral Mitt. (SVT)

Se film fra brannen via Aftonbladet.

Brand i radhuslänga – boende evakueras (Aftonbladet)

Fullt utvecklad brand i Vällingby – tre radhus brinner ner (SVT)

 

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.